top of page

over de lijnen

Om een passende behandeling voor iedereen te maken heeft Salon Janne meerder lijnen van Diego Dalla Palma in huis. Zo is er voor ieder huidtype en iedere wens een product voor u aanwezig.

Icon Time

Icon Time heeft een oplossing die past bij elke fase in je leven. Bio-revitalisering van de cellen en bescherming van de supportstructuren van de huid: een intensieve anti-age behandeling, speciaal om rimpels en het verlies aan veerkracht te bestrijden. Verrijkt met de kostbare, stimulerende eigenschappen van zilver, goud en platina.

 

Resurface

Resurface is een innovatieve, geijkte en nauwkeurige dermale regeneratieprocedure die gecertificeerde, professionele en merkbaar zichtbare resultaten oplevert, zonder onaangename bijwerkingen of duidelijke ontstekingsprocessen. Verrijkt met REVIVYL™

 

Skinmap

Skin Map is de nieuwe professionele benadering van Diego dalla Palma professional die voldoet aan de specifieke behoeften van elk deel van het gezicht. Bij deze benadering draait alles om super-gepersonaliseerde cel-bio-revitalisatie omdat elk huidtype uniek en altijd in ontwikkeling is. Het geheim achter huidbalans en schoonheid ligt in een persoonlijke gerichte huidcode.

 

Moisturising

Een hydraterende behandeling voor een gedehydrateerde en droge huid. De producten zijn versterkt met het hyalu4plump complex. Het doel van de behandeling is de huid intensief hydrateren. Voor de Moisturising behandeling bevat het 51+3 Hyalu Complex™ een verhoogde concentratie van hyaluronzuur en ceramiden.

 

Cleasing

Een diepe reiniging gericht op het vergroten van cel vitaliteit dankzij de aanwezigheid van Cell Detoxium, een ontgiftende actief ingrediënten complex die de levenskracht van de cellen verhoogt. Door de eliminatie van giftige stoffen en vervuilde cellen is de huid in evenwicht en klaar voor regeneratie en bio-revitalisering. Reinigingsbehandeling voor alle huidtypen die resulteert in ontgifting en hernieuwde levenskracht.

 

Naast deze lijnen zijn er ook producten in huis van Diego Dalla Palma van de Purifying lijn & hun 96% pure Aloe vera gel.

Salon Janne-2541.jpg.jpg
bottom of page