top of page
over de merken

DIEGO DAlla palma

Diego Dalla Palma is een Italiaans merk dat perfect bij mijn salon past. Het merk is altijd aan het innoveren en ook nog eens erg uniek. Wat het zo uniek maakt is het 51+3 Hyalu Complex®, met een multi-actieve bio-revitaliserende werking vormt dit de kern van bijna elke behandeling.

Dit zorgt ervoor dat de behandeling niet alleen erg ontspannen is, maar de huid ook daadwerkelijk verbetert.

Het complex is door het lab van Diego Dalla Palma (RVB SKINLAB) zelf ontwikkeld, dus zult u dit complex nergens anders vinden dan in de producten van Diego Dalla Palma.

De producten zijn daarnaast niet op dieren getest en de verpakkingen van het merk zijn duurzaam.

Het merk draagt het keurmerk van Responsible Care®,

wat betekent dat het pure producten zijn zonder overbodige elementen zoals parabenen, paraffine, minerale oliën, ethyleen glycol, flalaten, triclosan of andere ingrediënten die de huid belasten of irriteren.

outback organics (hars)

Door het samengaan van de nieuwste cosmetische ingrediënten met de innovatieve natuurlijke extracten van de kust, bossen en struikgebieden van Australië heeft Outback Organics producten ontwikkeld die niet alleen effectief zijn, maar ook nog eens een botanische huidverzorgingsoplossing bieden voor na het harsen.

Veel van de producten  bevatten ofwel pure, biologische tea tree olie of citroenmirteolie, twee van de meest bekende antiseptica van de natuur. Alle producten zijn vrij van synthetische kleur- en geurstoffen, parabenen, SLS, SLES, minerale olie en andere agressieve chemicaliën.

Geen van de producten zijn op dieren getest.

Pink Gellak

PinkGellak is een lak die gemiddeld 2 weken lang mooi blijft zitten. PinkGellak is gellak van hoge salon kwaliteit. Met de gellak van PinkGellak hoef je wekenlang niet meer naar je nagels om te kijken. De nagels blijven mooi glanzend zonder te bladderen of te breken. Diverse kleuren volgens de laatste trend en van hoge salonkwaliteit. 

PinkGellak is een Nederlands merk en word niet op dieren getest.

Elleebana

Met deze revolutionaire wimperlift behandeling krijg je volle, gelifte wimpers die wekenlang mooi blijven! Het is een geweldig alternatief als je geen extensions wilt/kunt dragen of als je je natuurlijke wimpers niet langer wilt beschadigen door de wimperkruller. In november 2016 is het Australische merk komen overwaaien naar Nederland en België. Sindsdien zijn er al meer dan 1650 gecertificeerde stylisten die maar al te graag werken met dit kwalitatief hoogwaardige merk.

CND & solid gellak

CND™ SHELLAC™  en Solid Gellak is in tegenstelling tot veel andere UV-cured polishes geheel veilig in gebruik (Ook voor zwangere dames!). Bij alle producten die op de markt zijn gebracht, staat de gezondheid van de natuurlijke nagel voorop. Bij een gellak behandeling wordt de natuurlijke nagel dan ook niet beschadigd door middel van het opruwen van de nagel. Ook het verwijderen van gellak is geheel veilig en pijnloos. Gellak wordt snel en eenvoudig verwijderd door middel van een wrap die enkel de nagel bedekt en doodrenkt is met CND™ Nourishing Remover. Dit is een remover die macadamia olie bevat zodat de natuurlijke nagel intensief gehydrateerd wordt terwijl de Gellak wordt verwijderd. 

RVB Lab (make-up)

Een merk met meer dan 40 jaar ervaring. Het exclusieve Italiaanse merk RVB LAB the make up is ontworpen door een team van internationale make-upartiesten en is gekend voor zijn kwaliteit en uitstraling. De producten van RVB LAB the make up zijn gemakkelijk in gebruik dankzij de specifieke technologie in elk product. Zo bieden zij een make-up merk aan voor iedereen die op zoek is naar een mooi en professioneel resultaat, voor een everyday look of voor speciale gelegenheden. Elk seizoen komen ze weer met prachtige nieuwe make-up passend bij de trends van het moment. 

De make-up is niet op dieren getest.

Allesandro

Allesandro Hand Spa bestaat uit een aantal unieke producten voor intensieve reiniging en verzorging van de handen. Voor elke huidconditie is er een product, van scrub, serum tot handcrème. Ook heeft Allesdandro een hele lijn speciaal voor uw nagels. Met deze producten zien uw nagels er perfect verzorgd uit, ook als u broze en splijtende of juist dunne en zachte nagels heeft. 

adore your smile

Adore Your Smile is al sinds 2014 actief in cosmetisch tanden bleken. Het merk is inmiddels een gevestigde naam in deze snel groeiende branche. Vanaf de start heeft Adore Your Smile bewust gekozen voor een eigen tandenbleekgel formule. Om tanden op een veilige en effectieve manier te kunnen bleken. De tandenbleekgel bevat minder dan 0,1% waterstofperoxide en mag daarom peroxidevrij genoemd worden. Alleen zo is de kwaliteit van het merk Adore Your Smile gewaarborgd. Daarom kan het bedrijf met volle overtuiging achter haar product staan.

bottom of page